4 4 port ris 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 röd peppar 250 g pakchoi 1 msk olja Sås 2 msk sesamfrön 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1 msk sweet chilisås 3 msk japansk soja 1 tsk ättika (12%) 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Topping 2 dl alfalfagroddar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt finhackad kål samt skivad salladslök och blanda väl. Skär pakchoi i tjocka längder. Fukta fingrarna och vik ändarna på trekanterna mot mitten och ”lås” dem som små paket
4 4 ägg Buljong 2 msk riven ingefära 2 msk sesamfrö 1 msk olja 1 tsk röd currypasta 2 vitlöksklyftor 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 4 port ramennudlar Topping 250 g pakchoi 125 g salladslök 380 g silkestofu Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
Denna gång blev det denna rätt med kycklingfärs och pakchoi. Sobanudlar med kycklingfärs, pak choy och shiitake4 port400 g sobanudlar300 g kycklingfärs2 huvuden på pakChoi6salladslökar250 g shiitake3 msk rostade sesamfrönneutral rapsolja, att steka iSås0,5 dl oystersauce1 msk svart bönpaste eller svart bönsås (finns på asiatiska hyllan)3 msk japansk soja3 msk strösocker1 klyfta vitlök, riven1 msk sesamolja1. Skär pakchoi och salladslök i ca 4 cm bitar. Tillsätt pakchoi och salladslök och låt steka med i 1 minut. 6 salladslökar
Häll på resten av marinaden, rör runt, och häll på sugar snap-bönorna, pakchoi och chilipepparn. 1 paket risnudlar, 250 g. 75 g salladslök. 90 g pakchoi. 1 paket risnudlar. 75 g salladslök. 90 g pakchoi
4 portioner 300 g skalade räkor 150 g glasnudlar 2 st pakchoi (kan ersättas med selleri eller salladskål) 200 g sockerärtor 1 stor röd paprika 2 salladslökar 2 morötter Dressing. 2 st pakchoi. 2 salladslökar
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pakchoi, i grova bitar
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pakchoi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Dela pakchoien i fyra delar och woka snabbt i olja. salladslök. Lägg på rödkål, pakchoi, halloumi, gurka, strimla omelett, avokado i bitar, edamamebönor, mango i bitar, laxrom