Fördela ut kycklingen i grytan igen och häll därefter på kokosmjölk och fisksås ovanpå kycklingen. Lägg sedan halverade pakchoi runt om kycklingen i grytan
Blanda detta med kycklingfärsen och tillsätt även fisksås och sambal oelek. Meeen, blippade i alla fall hem Pakchoi, som inspirerade till dagens middag
Till det gjorde jag en dressing på soja, sesamolja, lime och fisksås, gott, fräsch, lätt och starkt. Tonfisk panerad i krossad svartpeppar, koriander och lite sesamfrö serverad med pakchoi, shiitake, vårlök och mycket chili och lite rostad vitlök
Dela pakchoien på hälften och stek i lite olivolja med snittytan ner, tills de fått lite färg. Toppa med pakchoi, avokado- och persikosallad och tonfisk
4 portioner 300 g skalade räkor 150 g glasnudlar 2 st pakchoi (kan ersättas med selleri eller salladskål) 200 g sockerärtor 1 stor röd paprika 2 salladslökar 2 morötter Dressing. 1 finhackad röd chili 1 liten bit finhackad rödlök 1 pressad vitlöksklyfta 2 st lime Ca 0,5 dl japansk soja 2 msk fisksås 2 msk sesamolja 2-3 msk palmsocker (rörsocker eller honung funkar också) 1 liten knippe finhackad koriander TIPS. 2 st pakchoi. 2 msk fisksås
Häll över ett par matskedar fisksås när köttet har börjat brynas ordentligt. Rör ner salladskål eller pakchoi och färska böngroddar med 3-4 hela blad av vardera basilika, mynta, koriander och eventuellt citronmeliss. 1 pakchoi eller ½. 2 msk fisksås
Blanda ihop currypasta med fisksås i en skål och lägg ner laxkuberna för att marinera 10 min. Skölj och strimla 1 paketpakchoi och 1 knippe salladslök. 3 msk Fisksås - Asiatisk. 1 st Pakchoi
Skala och skiva morötterna, tärna paprikan och dela upp pakchoi i kvartar. Häll kokosmjölk, vatten, fisksås, tamari, honung, gochujang, limezest, chili, citrongräs och korianderstjälkar i pannan och rör runt