Strimla chili. Skär paprika och pak soi i mindre bitar. Tillsätt pak soi, silverlök och woksps. 1 pakchoi. 1/2-1 röd chili. Fräs lövbiff, chili, ingefära och paprika 3-4 minuter. 1 pakchoi. 1 silverlök 1/2-1 röd chili
Skala och grovhackad morot, gul lök, rotselleri, vitlök, ingefära och chili. Dela pakchoi och plocka ur de små bladen i mitten, koka i ca 3 minuter och tar sedan upp och lägg i kallt vatten. 1 chili. 1 pakchoi. Soppa2 humrar 4 havskräftor 1 morot 1 gul lök 2 klyftor vitlök ca 5 cm ingefära 1 chili 100 g rotselleri 2 msk olivolja 20 g smör 2 msk tomatpuré 4 dl vitt vin 4 msk hummerfond 1 l vatten 3 dl grädde 1 dl crème fraiche salt vitpeppar. Servering150 g spenatnudlar 1 pakchoi 4 pilgrimsmusslor 1 msk olivolja 1 msk smör salt svart peppar
Dela pakchoi, pensla med chilioljan, grilla i en grillpanna och lägg upp på ett fat. Temat var chili, och som ni fattade så fanns det mycket recept att välja bland då
Smaka av med chili flakes. Servera yakiniku med jasminris, syrlig gurksallad och pakChoi. Yakiniku med päron, pakChoi och syrlig gurka2 port2 port jasminrisSyrlig gurka. ½ msk socker3/4 msk vitvinsvinäger2 msk vatten1/4 gurka1 päronchili flakesYakiniku. 1 bit ingefära (½ msk)2 vitlöksklyftor½ msk sesamfrönnymalen svartpeppar2 krm chiliflakes250 g nötfärsneutral olja1 dl vatten2 msk japansk soja½ tsk vitvinsvinäger1 tsk honung½ tsk majsstärkelse1 tsk vatten1 pakChoi1. Värm upp en stekpanna och rosta sesamfrön, nymalen svartpeppar och chiliflakes torrt 1-2 minuter. Dela pakChoi på längden och låt koka 1 minut. 1 päronchili flakes