Servera med hackade jordnötter och pressad lime. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig PadThai
Grovhacka resten av jordnötterna och klyfta den sista limen och ställ åt sidan. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grovhacka resten av jordnötterna och klyfta den sista limen och ställ åt sidan. En rätt jag själv blev helt knocked away av första gången jag gjorde det var min vegetariska PadThai
Nudlar av valfri mängd och sort½ limejordnötterSkala och strimla morötterna, skiva silverlöken tunt, finhacka vitlöken, strimla chilin, vitkålen och sugar snapsen