Förutom kyckling med cashewnötter är PadThai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Toppa gärna med jordnötter eller cashewnötter, 10 st har 2 SmartPoints. 4 portioner. 10SP/portion. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja
Servera tillsammans med såsen, toppa med salladslök och cashewnötter. Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda
Igår tog jag en powerwalk till Chinatown här i Milano, och kom hem med mungbönor, edamamebönor, koriander och cashewnötter - så det var liksom det som fick bli basen i min version av padthai
Och sen gillar jag ju inte jordnötter i mat, så det ersatte jag med rostade cashewnötter. Det är dock svårt att hitta autentiska thailändska recept har jag märkt, och jag är inte jätteimpad av currygrytorna
Ons – padthai. Padthai. Någon som har några bra tips för en perfekt vegansk padthai. Sen toppade jag med cashewnötter, lite färdig kimchi, svarta och vita sesamfrön och en sås som jag gjorde på 1/2 dl sojagrädde, 1/2 dl majonnäs och 2 tsk sriracha
Påminner faktiskt lite om padthai. Som förord inleder jag med att detta är ett lånat recept från Ica på "råstekt brysselkål med chili, lime och cashewnötter"