Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
Inkokt lax från Göta fisk , ett kokt ägg, lite skagenröra och kokt broccoli. Efter joggingrunda och presentshopping smygs påsken igång med denna härliga lunch
Kanske för att det brukar vara mer fisk- och skaldjursrätter och maten känns på något vis fräschare. Igår var det påskmiddag hemma hos mina föräldrar, vilket jag trodde vi skulle ha på påskafton
Där vi satt på sjön fannns då ingen fisk, för vi fick inte upp en enda firre, inte ens ett napp. Nu har påsken lidigt mot sitt slut, och trots ett ganska halvkasst väder så har vi ändå haft det bra
Varför inte till påsk förresten, dit är det inte så långt. Illande grön och väldigt god är den här såsen, som passar alldeles väldigt bra till all slags fisk
Det var marinerade bläckfiskbitar, underbar illgrön algsallad, murkelpaté med cumberlandsås och cornichoner och grillad getost med honung,olivolja och rosmarin
Varva fisk, lök och kryddor i en skål eller glasburk. Han menar att vi egentligen äter samma sak varje gång, oavsett om det är jul, påsk eller midsommar
Pasqua Sanzeno Chardonnay, ett frisk och gott vitt vin med en bra syra som passar perfekt till pasta med fisk och/eller skaldjur, risotto och inte minst till en god bouillabaisse
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak