Päron glass after eight recept

After eight päron

After eight päron

Ta en burk med inlagda päron och ett gäng med aftereight plattor, glass eller grädde till servering

Päron After Eight

mynta och servera med glass, grädde eller crème fraiche. Skala päronen, spara gärna skaftet. ugnsfast form, ringla på sirap/honung och lägg på AFTER
Rårörd chokladglass med After eight päron

Rårörd chokladglass med After eight päron

Till glassen, värmde jag konserverade päronhalvor i ugnen så de blev genomvarm. När jag tagit ut formen så la jag på en Aftereight platta på varje päronhalva
Mintpäron med mandelspån

Mintpäron med mandelspån

Servera de varma päronen med glass, iskall vispad grädde eller smetana som smaksatts med lite vaniljsocker
3 rätter retro

3 rätter retro

ta ut och servera med glass och starkt kaffe. Päron och AfterEightGrädde konserverade päronhalvor några minuter i mitten av ugnen, 200 grader, en skiva AfterEight per halva
Päron med After Eight

Päron med After Eight

den klassiska efterrätten var Päron med AfterEight. Lägg upp päronen och fördela en aftereight/päronhalva
Kladdkaka med päron och After Eight

Kladdkaka med päron och After Eight

Servera som den är eller med grädde och/eller glass och Njut. Chokladkladdkaka, mint och päron kan inte bli fel, eller hur
Mormor Magdas – därproducerad glass från Småland

Mormor Magdas – därproducerad glass från Småland

Kanske får beskrivningen dig att tänka på den tantiga desserten AfterEight och slemmiga päron. Och nu, när kolhydraterna alltså äntligen fått fäste i landet igen efter LCHF-hetsen, är det dags för kvalitetsglassen att göra entré
Portionspackad dessert

Portionspackad dessert

Testa till exempel persika eller päron. Servera med glass. Om du använder det sistnämnda kan jag även rekommenera att smula lite AfterEight choklad på toppen istället för nötterna (ingen kanel behövs
Middag hos svärfar!

Middag hos svärfar!

Till efterrätt så blev det en gammal klassiker, päron med aftereight och glass. Lägg päronen i en gratängform med platta sidan ned och lägg en aftereight på varje päron

inkokta augustipäron

skala päronen men spara skaftet och du behöver inte kärna ur. Recept. Camilla Mellquist. ons, 2013-09-11 09

En himla massa efterrätter som utlovat!!

Sedan så gillar jag gammeldags toscapäron. vaniljglass. Lägg sedan aftereight plattorna överst. Skala och dela päronen och kärna ur dem

80-tals klassiker, After eight Päron

Servera med glass eller grädde. Konserverade päron med aftereight på, häll lite av spadet i botten så bränner de inte fast, ugn 200 grader ca 10 minuter

Päronsmulpaj med mint smak

Servera med vaniljsås eller glass Pajdeg. Lägg sedan över päronskivorna och lägg sedan på aftereighten och resten av smuldegen lägges på överst

Saffranspäron

Glass eller grädde är också gott. Skala päronen, dela dem mitt itu på längden och gröp ur kärnhuset. Grädde eller glass till serveringen