Till glassen, värmde jag konserverade päronhalvor i ugnen så de blev genomvarm. När jag tagit ut formen så la jag på en Aftereight platta på varje päronhalva
ta ut och servera med glass och starkt kaffe. Päron och AfterEightGrädde konserverade päronhalvor några minuter i mitten av ugnen, 200 grader, en skiva AfterEight per halva
Kanske får beskrivningen dig att tänka på den tantiga desserten AfterEight och slemmiga päron. Och nu, när kolhydraterna alltså äntligen fått fäste i landet igen efter LCHF-hetsen, är det dags för kvalitetsglassen att göra entré
Testa till exempel persika eller päron. Servera med glass. Om du använder det sistnämnda kan jag även rekommenera att smula lite AfterEight choklad på toppen istället för nötterna (ingen kanel behövs
Till efterrätt så blev det en gammal klassiker, päron med aftereight och glass. Lägg päronen i en gratängform med platta sidan ned och lägg en aftereight på varje päron
Servera med glass eller grädde. Konserverade päron med aftereight på, häll lite av spadet i botten så bränner de inte fast, ugn 200 grader ca 10 minuter