Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna och blanda med senap och persilja. Vänd rulladerna i mjöl och bryn dem i smör så att de får fin färg runtom
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Gräddsås. Bryn rulladerna runt om i smör i en stekpanna. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
Arla® Svenskt Smör. Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Ta vara på spadet och gör en gräddsås av det. Lägg ut lövbiffsskivorna och stryk på senap, fördela en nypa hackad lök på varje lägg sedan på fläsk och smörgåsgurka
För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera
Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till och med. Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås
Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré