Oxrullader med gräddsås smör recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn rulladerna i smöret tills de fått fin färg runt om. Red av med maizena om du vill ha tjockare sås
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna och blanda med senap och persilja. Vänd rulladerna i mjöl och bryn dem i smör så att de får fin färg runtom
Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Lägg ut köttskivorna på en skärbräda eller ett smörpapper. Börja med fyllningen. Bryn rulladerna runt om i smör i en stekpanna
Oxrullader med gräddsås och kokt potatis

Oxrullader med gräddsås och kokt potatis

Salta och peppra rulladerna och bryn dem runtom i smör i het panna. oxrullader,. Servera rulladerna med kokt potatis, gräddsåsen och en god gele till
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivor innanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé

Oxrullader i gräddsås

Fräs i en stekpanna med lite smör. Saftiga oxrulladermed en fyllning av bacon, purjolök och persilja i en god gräddsås
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrulladermedmedelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Arla® Svenskt Smör. Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Mamma Traudes oxrullader

Mamma Traudes oxrullader

Rulla ihop och fäst med tandpetare. Ta vara på spadet och gör en gräddsås av det. Lägg ut lövbiffsskivorna och stryk på senap, fördela en nypa hackad lök på varje lägg sedan på fläsk och smörgåsgurka
Diabetesbollar

Diabetesbollar

För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera
Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Veganska Rullader – Gjorda på Anammas formbara färs

Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till och med. Köttbullar gjorda av den formbara färsen studsar som studsbollar i pannan bara efter några minuters stekning, och de löser inte upp sig om de kokas i tomat eller gräddsås

Fyllda oxrullader med gräddsås

Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré

Oxrullader

Skär löken i strimlor och svetta den medsmör. Servera oxrulladernamed pressad potatis. Slå på Knorrs Gräddsås