Superenkelt recept, bara att lägga alla ingredienser i formen och skjuts in i ugnen. Följ receptet nedan, eller välj dina egna favoritgrönsaker att ha till kycklingen
Visst har man väl ändå, äntligen, fått sommarfeeling. Solen skiner och jag sitter ute på altanen utan att frysa, kan nästan säga att det är riktigt varmt
Eftersom det just nu inte blir så mycket mat lagad här hemma, som är värd att blogga om, så har jag valt ut några somriga recept på sommarmat som jag tänker kan passa nu när sommaren är här
Idag har jag gjort lite matlådor igen. Bra att fylla på förrådet i frysen. Bland annat hade jag tänkt göra en kycklinggryta, men när jag skulle börja upptäckte jag att jag tinat upp en påse kycklinglår istället för kycklingfilé
Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Sänk värmen, lägg i riset och låt det småputtra i 5 minuter under lock innan du lägger ned kycklingfilén på riset
. Det här är ett bra exempel på hur helgmiddagarna brukar se ut hemma hos oss. Eller gärna får se ut. Långsam matlagning som får stå i ugnen halva dagen och gotta till sig
Jag vill börja med att tipsa om Middagshjälpen som jag hittade på en av mina pluggpauser igår. Det är en sida där man kan få tips, inspiration och diskutera olika frågor gällande matlagning och recept
Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Sänk värmen, lägg i riset och låt det småputtra i 5 minuter under lock innan du lägger ned kycklingfilén på riset