Smaka av med lime och ev. 400 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 150 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade. 1 st st limelime. Ingredienser Antal portioner - + 400 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 150 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade 5 dl dl vatten vatten 1 burk burk kokosmjölk kokosmjölk 1 msk msk currypasta, grön currypasta, grön 1 st st citrongräs citrongräs 4 msk msk fisksås fisksås 2 msk msk sesamolja sesamolja 1 msk msk sesamfrö sesamfrö 8 st st champinjon champinjon 1 st st ingefära, färsk ingefära, färsk 1 st st limelime 1 pkt pkt babyspenat babyspenat 120 g g vattenkastanj vattenkastanj 0 salt salt 2 tärning tärning grönsaksbuljong grönsaksbuljong
Svärmor bjöd på denna marmelad som vi åt till en norsk ost med kardemumma i. Smaksätt med limesaft. 1 1/2 msk saft av pressad lime. 1 1/2 msk saft av pressad lime
(Blant annet en helt annen koriander enn den jeg får i norske butikker. Blant annet kan det være både limeblader (erstattes med lime), østerssopp og galangal (erstattes med ingerfær) i tom kha gai
) och majonnäs smaksatt med lime, sesamolja, vårlök och körvel. Inspirationskväll med norsk laks. se med en härlig ceviche med vattenmelon, koriander, chili, lime
Smaka av med lime och ev. Tärna torskfilén i tärningar på ca 3 cm. Koka upp vatten i en stor kastrull och tillsätt alla ingredienser i soppan fram till och med fisksåsen
Här är då min ceviche som gav mig en medaljplats i Norsk Laks tävling. Den fullkomligt smälter i munnen och har en massa smak av koriander, chili och lime