Vispa ägg och socker poröst. Häll i mjölblandningen i äggsmeten. 2 st stora ägg. Blanda mjöl, bakpulver och bikabonat i en skål och rör om ordentligt så att det blandas
Vispa ägg och socker poröst. Häll i mjölblandningen i äggsmeten. 2 ägg. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en skål och rör om ordentligt så att det blandas
Vi blir tilldelade varsin urtjusig hjälm och en norsk mycket trevlig guide. Ångkokt ägg. En lite häftig sak man kan göra där vi bor är att koka äggen utomhus i en varm källa
Precis som norska svele som vi brukar äta varje år när Mats fyller år. Jag ville inte slänga smeten så jag provade att lägga en klick i stekpannan och trodde att det skulle bli katastrof, men istället så blev det den här vackra skapelsen
Lägg fiskbitarna i en bunke. Tillsätt ägg, ströbröd, den hackade persiljan och ca 2 msk juice från citronen. 200 g norsk laxfilé. 200 g norsk torskfilé. 1 ägg