Blanda mandelmassa, ägg, choklad och mjöl med elvisp till en slät smet. 400 g riven mandelmassa. Botten. Grädda i lätt smord springform med smörgåspapper i botten, 175º i ca 25 minuter
Efterrätten kommer troligen inte ligga på min lott, men jag kunde inte låta bli att göra en påskgul moussetårta som jag kommer bjuda kollegorna på imorgon
En syrlig och god moussetårta med söt mandelbotten. Finriv 200 g mandelmassa och blanda samman med 1 ägg och 1 äggvita (spara äggulan till fyllningen). 200 g mandelmassa
Riv mandelmassan och rör ner ägg och kakao. Oj vilket långt ord, Vitchokladmoussetårta, men de va ju exakt det de va, en moussetårta med vitchoklad och mandelbotten
Här kommer en variant av en blandning mellan glass/moussetårta, men så god. Riv mandelmassan. Vispa upp äggen och blanda med mandelmassan och potatismjölet