olivolja och salt. Smaka av med svartpeppar och häll sedan ostsåsen över moussakan. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt, ringla rikligt med olivolja över dem och strö över salt
Fräs löken i olivolja i en stekpanna. Servera moussakan med en grönsallad. Stek auberginskivorna i resten av olivoljan i en stekpanna ca 2 min per sida
Pensla båda sidor med olivolja. Fräs löken i olivolja utan att det tar färg. olivolja. olivolja. Låt moussakan vila under folie cirka 10 minuter innan den serveras
Olivolja. Moussaka. Olivolja. Nu är det dags att sätta ihop alla delar så att de kan forma din moussaka. Placera aubergineskivorna på plåten och häll över rikligt med olivolja, salt och peppar
Den påminner lite om moussaka tyckte jag eftersom jag hade i lite kanel i köttfärsen. Grädda sedan detta i ugnen i ca 20-25 minuter och servera med en stor grönsallad med olivolja
olivolja, till pensling och stekning. Moussaka med fenomenal kryddning. Bryn i olivolja tills mjukt. Men skenet bedrar, den här moussakan är så sjukt god
olivolja. olivolja, salt & svartpeppar. olivolja. Det här en vardagsgryta för de dagar när våren luras. Du vet, sol på dagen men bitande vind på kvällen
Stek skivorna i 2 msk olivolja i en stekpanna. Hacka och fräs lök och vitlök i 1 msk olivolja. Gratinera mitt i ugnen i 30 minuter, tills moussakan fått fin färg. 3 msk olivolja