Jag har även provat att späda ut drinken med Loka Crush Päron istället för Soda eller Sprite för att få en tydligare päronsmak, vilket också blev väldigt gott
A Genoise is a kind of sponge cake that does not contain any form ofbaking powder or baking soda, instead you gain the lifting force by whisking the eggs a long time over a water bath
soda vatten. Så med tanke på att det är fredag och helgen på väg, väderleksrapporten lovar sol i morgon och att det än är två sommarpratare kvar på tur i radion, bjuder vi idag på en en kokossmakande mojito och ett lättfixat och frasigt drinktilltugg
Ingredienser 40 msk Havana Club Añejo Reserva 4 st limeklyftor 1 nypa koriander 2 skivor chilifrukt 10 ml cm ingefära - skalad och finhackad 30 ml mörk sockerlag soda Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Idag passar den klassiska Mojiton utmärkt. Soda vatten. När jag jobbade som bartender i Grekland fick jag många komplimanger från gästerna att jag gjorde den bästa Mojito de någonsin druckit
-) Vi dricker oftast gin och tonic eller mojito men den här sangrian är också otroligt god och läskande och har du gäster så kan du göra dubbel eller trippel sats
Toppa glaset med soda vatten ochrör om. Knepet med Mojito är balansen mellan mynta och lime. 4 cl Ljus rom4 cl sockerlagmynta0,5 st lime fruktkrossad issoda vattenGör så här
Rör om och toppa med soda. Clubsoda. Skölj limen. Pressa ut saften och köttet ur den och mosa tillsammans med myntablad, hallon och honung i ett highballglas