Kevin äter hellre mjukt bröd på morgonen och jag är tvärtom. Ändå slår dom sig gärna lite på bröstet när dom nu presenterar ekologiskt tunnbröd med soltorkade tomat, korn och oregano som är ena smaken samt dinkel, wuinoa, havre och linfrö på den andra
Varför det här är så enkelt är för att det inte är en vanlig pizzadeg man använder utan bara helt vanligt mjukttunnbröd (det kan vara fyrkantiga/rektangulära som jag använt eller runda)
Lägg en skiva hårdost på varje rulle och avsluta med att strö oregano över osten. oregano. Bred ett tjockt lager mjukost på varje tunnbröd, lägg 1/4 av röran som en sträng på ena kortsidan av brödet. 4 mjuka tunnbröd (okryddade)
Krydda med oregano och basilika. 80 g MjuktTunnbröd. 5 g Oregano - torkad. 1. Riv osten. Lägg rågkakorna med den plana sidan uppåt på en ugnsplåt med bakplåtspapper