) Idag gjorde jag en himla smakrik sallad med abborre och frukt som jag lade på ett tunnbröd och sedan serverade med en jättegod röra med ägg, keso och crabfish (rester från tapasen igår + lite stenbitsrom) Himla mumsigt och fräscht var det
Men jag har ändrat en del, kycklingen, mangon och salladen är detsamma, sedan lade jag till lite chili, koriander och använde mjukttunnbröd (sviktat fullkorn från lövånger) för hon gillar det bättre än tortilla bröd
Skär tunnbröden i 3-4 cm breda remsor och fritera i olja. 5 st mango(s). 2 skiva(or) tunnbröd, mjukt. 1. Skala, kärna ur och skär grönsakerna till relishen i små tärningar
Dela tunnbrödskakan i kvadrater. Skala och skiva mangon i mycket tunna skivor. Lägg frukten på salladsbladen, därefter tunnbrödet och slutligen getostskivorna som garneras med dill