Servera gärna i tunnbröd som ni rullar till rullar, eller som fyllning i en baguette. Blanda tonfisk, creme fraiche, dill, lök, ägg, kapris, citronskal och saft, salt och peppar
Blanda crème fraiche, purjolök och kapris till en sås, smaka av med salt och peppar. Lägg lite ljummen skivad potatis och böckling på en skiva tunnbröd
Gör strutar av tunnbröden och ställ i glas. 6 stora skivor mjukttunnbröd. 2-3 msk kapris. Gör det gärna någon dag före utflykten och låt dem torka och bli knapriga
Dom hade även tagit med sig lite rökt sik och mjukttunnbröd, oh så gott det va. Reumoladsås 1 dl majonäs 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk fransk senap salt peppar ½ tsk gurkmeja 2 msk bostongurka 1 msk kapris 2 msk persilja 1 hackat hård kokt ägg Gör så här Blanda majonäsen och creme fraiche (ej lätt). 1 msk kapris
Dippa små tunnbrödskex eller brutna bitar av hårt tunnbröd. kapris. en handfull stora kapris till pynt. Skär bort det yttersta, sega ostskalet, dela resten av ostrullen i mindre bitar