Smält smöret, häll i mjölken, fänkål, anis, kummin och vattnet och värm fingervarmt. tsk nymald anis. Hetta upp en torr stekpanna på medelvärme och grädda tunnbröden i torr stekpanna i 2 minuter på ena sidan och sen 1 minut på andra sidan
Tunnbrödet går utmärkt att frysa. 2 tsk vardera av anis, fänkål och kummin. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölk och sirap och värm till fingervarmt
2 påsar hela brödkryddor (anis och fänkål). Blanda mjölkpulver, salt och rågsikt i en balja. Koka upp vattnet och häll det över mjöl/mjölk blandningen och rör om
Slopar du det momentet blir det mer som ett mjukttunnbröd som kan klippas i lämpliga bitar. Jag tog också vanligt smält smör i stället för kokosolja och lät brödet eftertorka på varmluft eftersom jag tyckte det kändes lite för mjukt i konsistensen och ville ha det torrare och knaprigare
Sött, lite surt, knaprigt, mjukt och välkomponerat snyggt. Bred tunnbröd med Bregott. Tyvärr har jag lovat att inte avslöja några recept, men jag kan ju berätta att sockerlagen som rabarbern kokades i bland annat innehöll chili och anis i lagom mängd
Doften är stor och fint kryddig med toner av kummin, anis, fat och citrus. 2 stycken Sarek tunnbröd (från Polarbröd). " 2 stycken Sarek tunnbröd (från Polarbröd)
anis, fänkål eller kardemumma. Jättegott tunnbröd. Förhoppningsvis blir det inga fler köpta tunnbröd i hushållen efter att ha fått smak på detta goda bröd
Bra att det finns varianter på bakning Nu kommer ett recept där man gör sitt tunnbröd i stekpannan utan matfett Kanske något att göra ihop med barnen en dag