Jag älskar mjukpepparkaka, Kryddig och värmande och tillsammans med en klick lingongrädde lovar den att vara där för mig alla mörka och kalla vinterkvällar
För engångsskull skulle jag inte vara sent med planeringen av julbakningen. Blanda de torra ingrediensern till smeten i en stor kastrul, tillsätt, smör, mjölk, ägg och creme fraiché och vispa till en jämn smet
Tillsätt gräddfil (cremefraiche hade jag) och matfettet. Nedan ser ni resultatet, det blev som en liten tårta men är alltså en väldigt enkel mjukpepparkakamed chokladfrosting gjord på Philadelphia Marabou
Mjukpepparkaka har alltid varit en favoritkaka hos mig, gärna en med riktigt mycket kryddsmak. Nu kom jag på ett nytt recept som kunde passa riktigt bra ihop med pepparkakskryddor
Lite roligare snittar så här i jultider och spännande sätt att äta mjukpepparkaka på. Vispa crème fraiche och färskost och blanda med riven västerbottensost