Nötkakan går utmärkt att frysa. Mjuknötkaka100 g hasselnötter100 g smör 2 ägg2 dl strösocker2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 dl mjölkGör så härSätt ugnen på 175 grader
MjukNötkaka med Kokos från i somras. Kaffekultur Kaffe med kaffebröd är en rätt så Svensk företeelse. I Grekland består fikat av en liten kopp starkt kaffe med mycket sump i botten
Låt smöret stå framme en stund och bli mjukt (det går bra att använda flytande smör om man vill). Om jag bara fick välja en kaka i hela världen blev det nog sega, skurna sirapskakor
Lägg ihop nötkakaorna med krämen i mellan. Kör ingredienserna till kräm nr 2 i en matberedare till mjuk smet Blanda sedan ner den kalla kaffekrämen (nr 1) i smet nr 2
Botten. Riv mandelmassan på den grova sidan av ett rivjärn, blanda sedan med äggen. Tryck ut degen i en form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 30 min