Tillsätt äggen, vaniljsockret och mjölken. Vispa smör och socker så det blir luftigt. 2 paket saffran200g smör5 dl socker4 ägg2 tsk vaniljsocker5 dl mjölk12dl mjöl6 tsk bakpulverSätt ugnen på 175 grader. Glasyr200 g philadelfia ost4dl florsocker2 tsk vaniljsocker100g smält smörVispa ihop till en slät glasyr. 200g smör. 4 ägg
Blanda i växelvis av mjölblandningen, mjölken och marscarponen tills du får en fin blandning. Tillsätt ett ägg i taget och vispa en stund mellan varje ägg
Vispa ägg och socker luftigt, tillsätt det smälta smöret och rör ner de torra ingredienserna. Häll smeten i formarna och lägg i crunch som du blandar till en grynig och något fast massa och lägg sedan i äppelbitarna
vispa ägg+socker+smältsmörhäll i äggblandningentillsättvanilsockerkakao,bakpulver,mjölk under omrörningSist i mjöletHäll i liten långpannagrädda i ca 35 min i 175 graderFrostingblanda smör+philadelfia till en jämn smetSikta ner florsockretsist i lakritspulvretbred över kakangör mönster med en gaffel
Blanda ägget och mjölken och slå detta över köttfärsen. Om man lägger i ett smörpapper och fyller med ris eller torkade bönor eller sätter folie omkanten så kanar inte kanterna ner lika mycket