600 g färsk eller djupfryst torskfilé. 5 dl Milda flytande margarin. Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat
Enkel och god torsk med få ingredienser som dock kräver rejält med salt. (Det blir massor med sås så det går att dra ner på mängden grädde/vatten)1 torskblock 400 gram330 gram milda mat 4% eller valfri grädde1 dl vatten10 gram smör1 liten purjolök4 tomaterSalt och pepparStrimla löken och fräs utan att den får färg i smöret. 1 torskblock 400 gram. 330 gram milda mat 4% eller valfri grädde
Skånsk senapsås sätter smak på den mildatorsken. Lägg torsken i det kokande vattnet. 8 hg stor torskfilé. Låt torsken dra i 5 minuter. 8 hg stor torskfilé
Härom kvällen gjorde vi torsk i foliepaket. Varsitt paket till barnen med endast torsk, lite pressad citron, minimajs och currysmör och ett till mig med goda grönsaker, vitlök, italiensk salladskrydda, citronpeppar och cayennepeppar
Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god sås till. ca 350 - 375g färsk torskfilé. ca 350 - 375g färsk torskfilé