Mild senapssill recept

Hemlagad grovkornig stark senap

Hemlagad grovkornig stark senap

Det kommer ett recept på en mild variant lite senare. Det passar perfekt till midsommarens senapssill eller lite stuvad blomkål som jag tänkte göra till veckan
Rostad vitlökssill

Rostad vitlökssill

Genom att rosta vitlöken så ger du vitlöken en väldigt trevlig och nötig karaktär samtidigt som vitlöken får en mycket mildare smak
Mild senapssill

Mild senapssill

Nu är ju inte jag någon sillälskare, men jag tycker att det är roligt att göra sillinläggningar och även om jag inte gillar sillen så måste jag säga att den här senapsinläggningen smakar riktigt gott

Senapssill

1/2 dl mild senap. Blanda de båda senapssorterna med farinsocker i en bunke. Värm lagen försiktigt i mikrovågsugn
Jonas senapssill

Jonas senapssill

1½ dl mild majonnäs. 3 msk korvasenap (mild svensk senap). Lägg sillfiléerna på papper och låt rinna av. Blanda majonnäs, crème fraiche och de båda senapssorterna i en skål
Sillröra

Sillröra

Jag tror det beror på att man blandar ut sillen något så den blir lite mildare och krämigare i smaken, prova själva så får ni se
Ett fruktbröd, till julens ostar

Ett fruktbröd, till julens ostar

Gärna med en lagrad hårdost, eller en mild och krämig mögelost. I dag för ett år sedan, den tjugoandra december 2009, bloggade jag om min senapssill med pepparrot, som tyvärr blev för salt - men det var Tores fel, inte mitt
Hovmästarsås / gravlaxsås

Hovmästarsås / gravlaxsås

Till den goda milda gravlaxen vill jag ha en god och mild sås, denna variant görs med äggulor i som gör den fantastiskt god

Test av IKEA:s julbord 2016

Mild senap. Skånsk senapssill. Varmrökt Lax med örtcrème, olika sorters Sill, Ägg med skaldjurscrème, Knäckebröd med Smör, Kokt potatis, Griljerad skinka med Mild senap, Köttbullar, Prinskorv och Rödbetssallad

Test av IKEA:s julbord 2017

Mild senap. Skånsk senapssill. Mamman och dottern testade IKEA. s julbord för fjärde året i rad, nyheter på menyn = fetstilt

Senapssill Pastasås

Häll hela burken senapssill i en kastrull och mosa ner sillen till jättesmå bitar. 230 g senapssill liten burk. 1 dl riven mild ost

Stefans senapssill

3 msk svensk mild senap. Blanda allt försiktigt med en slickepott i en rymlig skål. Häll upp i serveringkärlet och låt stå kallt i minst 1 dygn