Vissa toppade jag med grädde och chokladsås och dem som jag gjorde i mini sockerkaks formar fyllde jag med kola (karamelliserad mjölk - dulce de leche) som jag blandade med några msk mjölk till önskad konsistens, och ringlade chokladsås över
Klicka i det mjölkfria margarinet. 250 g mörk mjölkfri choklad. 50 g mjölkfritt margarin. 100-150 g mjölk- och vetefri ”mjölkchoklad”. Värm hälften i micro till 45 grader. 250 g mörk mjölkfri choklad. 50 g mjölkfritt margarin. 100-150 g mjölk- och vetefri ”mjölkchoklad”
Smält samman choklad och grädde till en slät kräm i micro eller på sväg värme på spisen. Gör krämen när kakan svalnat genom att blanda smör, sirap och kondenserad mjölk i en teflonstekpanna (eller kastrull, men det tar längre tid)
Smält chokladen försiktigt i micro eller vattenbad. Visserligen hade jag nog gjort det ändå, men det är ju roligt att se att ni är öppna för lite inblick i vad som kan åstadkommas utan ägg och mjölk
Then run one cup at a time in the microwave on high power. Simply try out the time in your micro. The same approach as above, but a little less time in the microwave
Om du inte hunnit rumstemperera smöret kan du köra i micro några sekunder. vispa ihop ägg, mjölk en halv finriven buljongtärning, salt peppar, en pressad klyfta vitlök
Smält snickers i micro eller över vattenbad, tillsätt i gräddsmeten och blanda med slickepott. Tillsätt den kondenserade chokladmjölken och vispa tills allt blandats ordentligt
De är förstås - som nästan allt glutenfritt bröd - allra godast helt färska, så frys in de bullar som inte ska ätas genast, och tina och fräscha upp dem i micro eller ugn