Jag använder den i allt, i såser, sallader, marinerad i olivolja och i bröd. . Fetaost har förmodligen varit den ingrediens vi har konsumerat mest den här sommaren
De andra tillbehören var en vanlig blandsallad med avokado och salladslök, couscoussallad med inlagd paprika och kikärter, bönsallad med dijon och feta, klassisk potatissallad (fast med persilja) samt slaw
Särskilt om man är lite osäker på om man gillar bönor eller inte, för detta är ett av de bästa sätten att uppsatta dem – marinerade i olivolja, balsamvinäger, lök och kryddor
så jag marinerade en kycklingfilé i lite balsamvinäger, olivolja och vitlök. Stekte den i stekpannan och serverade den med lite blandade grönsaker, ägg + en jättegod bönsallad
Grön bönsallad. Riv citronskalet och pressa ur saften. Blanda med de övriga ingredienserna. Skär hälleflundran i portionsbitar och marinera i pepparrotsmarinaden