Chokladmousse med bär och kanderade pecannötter. Chokladmousse med bär och kanderade pecannötter. 50 g mörk choklad (gärna Marabou). 50 g ljus choklad (gärna Marabou). 50 g pecannötter. 50 g mörk choklad (gärna Marabou). 50 g ljus choklad (gärna Marabou). 50 g pecannötter
Salt och pecannötter låter som en himmelsk kombo. Marabou Premium Cocoa Sea Salt PecanVilket namn va. Det borgar för kvalité med ett så in i hoppsan ambitiöst namn
Ringla kolasås och grädde och strö lite pecannötter över. 1,5 dl pecannötter, grovt hackadeGör så här. 200 g marabou mjölkchoklad. 1,5 dl pecannötter, grovt hackade. 200 g marabou mjölkchoklad
Jag gjorde min egna variant då bland annat pecannötterna var slut på affären samt att jag ville använda slut på den blockchoklad jag hade hemma, därav blev det mer mörk choklad i än i originalreceptet
150 g mörk choklad (jag använde Marabou mörk). 150 g pecannötter/blandade nötter (kan även bytas ut mot 150 g vit choklad). 150 g mörk choklad (jag använde Marabou mörk). 150 g pecannötter/blandade nötter (kan även bytas ut mot 150 g vit choklad)