I söndags använde jag vanlig Marabou till krämen, men det funkar med vanlig blockchoklad också. Lättast är det att göra en stor tårta med två marängbottnar (alltså två långpannor) och sen dubbla krämen
Chokladen till smörkrämen använde jag mej av vanlig Marabou mjölkchoklad den passade perfekt. Då maräng basen till smörkrämen på något sätt trollar bort smaken av smör och lyfter fram den goda smaken av chokladen
Ta sedan skålen från värmen och vispa tills skålen svalnat och du har en styv maräng. 200 g hackad mörk choklad, Marabou. 200 g hackad mörk choklad, Marabou
Dela marabou i bitar och lägg en mörk och en ljus ruta i varje form. Italiensk Maräng. Italiensk Maräng. Häll direkt i en tunn stråle ner i marängen och vispa samtidigt på maxhastighet
Fyllningarna bestod utav vitchoklad och marabou degestive fluff. Därefter spacklade jag tårtan med swiss maräng smörkräm, både steg för steg och recept hittar du (här)
Det är ju så galet gott med maräng med kolasås, grädde och färska bär. Tillsätt sockret och citronsaften och vispa tills marängen bilder glansiga toppar