Vitkladdkaka med apelsin krokant 2 ägg2 dl socker75 g smält smör1 msk vaniljsocker1,5 dl vetemjöl175-200 g Marabouapelsin krokantKnäck äggen och rör ner sockret. Vitkladdkaka med apelsin krokant 2 ägg
Apelsinchoklad som finns att köpa på stormarknader, exempelvis Lindt, Marabou, Fazer, Anton Berg m. Den blev precis så god som jag trodde, min nya chokladtryffel med smak av apelsin, perfekt till kaffet, en mörk rom, en fruktig cognac eller en inte allt för rökig maltwhisky
Jag älskar kombinationen av choklad, apelsin och vanilj. 200 g philadelphiaost – man kan även testa att ha i den nya marabou smaken. 200 g philadelphiaost – man kan även testa att ha i den nya marabou smaken
Släng i lite extra frukt - kiwi, ananas, apelsin och strö över choklad, nötter eller kokosflingor. 1 banan4 rutor valfri choklad (jag tog Marabou Caribbean)2 msk Nutella2 kulor vaniljglassGör såhär. 4 rutor valfri choklad (jag tog Marabou Caribbean)
Tillsätt chokladen, vetemjölsblandningen, saft och skal av apelsinen till. saft + skal av 1 apelsin. 150 g Marabouapelsin krokant. saft + skal av 1 apelsin. 150 g Marabouapelsin krokant
Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Skölj apelsinen väl och riv skalet. Garnera med apelsin som du skär i filébitar. Ingredienser8 st digestivekex3 dl grädde2 tsk vaniljsocker3 äggulor100 g philadelphiaost, naturell1½ dl socker3 äggvitor200 g Marabouapelsin krokant1 apelsin, skalet + saften1 apelsin för dekorationGör så härSmula 8 st kex och lägg det i botten på en form med löstagbar kant. 200 g Marabouapelsin krokant
Jo en vit kladdkaka med apelsin krokant i. )Pannacotta kaka med körsbärs sirap 2 ägg2 dl socker75 g smör1 msk vaniljsocker1,5 dl mjöl175-200 g Marabouapelsin krokantKnäck två ägg i en skål, tillsätt socker och rör om med bara en vanlig slev eller visp
Marabou. Blanda hackad choklad, tropical trio, kryddor, rivet apelsinskal, vetemjöl och bakpulver. Rör ner blandningen i äggsme-ten tillsammans med pressad apelsinsaft
Har testat byta ut dumlen mot marabou choklad med mycket lyckat resultat. Dumlefluffen funkar fint som fyllning i tårtor, som muffinsfrosting men även att äta som den är till en fruktsallad etc… Gärna syrliga frukter som kiwi, apelsiner, mandariner…
Värm försiktigt glykos, apelsinsaft, apelsinskal, vatten och florsocker tills sockret smält. Servera i tårtbitar med lättvispad grädde och eventuellt några apelsinklyftor