Marabou apelsin recept

Vit kladdkaka med apelsin krokant

Vit kladdkaka med apelsin krokant

Vitkladdkaka med apelsin krokant 2 ägg2 dl socker75 g smält smör1 msk vaniljsocker1,5 dl vetemjöl175-200 g Marabouapelsin krokantKnäck äggen och rör ner sockret. Vitkladdkaka med apelsin krokant 2 ägg
Chokladtryffel med smak av apelsin

Chokladtryffel med smak av apelsin

Apelsinchoklad som finns att köpa på stormarknader, exempelvis Lindt, Marabou, Fazer, Anton Berg m. Den blev precis så god som jag trodde, min nya chokladtryffel med smak av apelsin, perfekt till kaffet, en mörk rom, en fruktig cognac eller en inte allt för rökig maltwhisky
Härlig frozen cheesecake med smak av choklad!

Härlig frozen cheesecake med smak av choklad!

Jag älskar kombinationen av choklad, apelsin och vanilj. 200 g philadelphiaost – man kan även testa att ha i den nya marabou smaken. 200 g philadelphiaost – man kan även testa att ha i den nya marabou smaken
Bakad banan med vaniljglass

Bakad banan med vaniljglass

Släng i lite extra frukt - kiwi, ananas, apelsin och strö över choklad, nötter eller kokosflingor. 1 banan4 rutor valfri choklad (jag tog Marabou Caribbean)2 msk Nutella2 kulor vaniljglassGör såhär. 4 rutor valfri choklad (jag tog Marabou Caribbean)
Muffins med apelsinkrokant

Muffins med apelsinkrokant

Han valde MarabouApelsin krokant. ca 100 gr mjölkchoklad apelsin/krokant, hackad. ca 100 gr mjölkchoklad apelsin/krokant, hackad
Choklad & apelsinrutor

Choklad & apelsinrutor

Tillsätt chokladen, vetemjölsblandningen, saft och skal av apelsinen till. saft + skal av 1 apelsin. 150 g Marabouapelsin krokant. saft + skal av 1 apelsin. 150 g Marabouapelsin krokant
Saras sommartårta

Saras sommartårta

½ ask Marabou Noblesse Apelsin Crisp. ½ ask Marabou Noblesse Apelsin Crisp. 10-12 pers. Ingredienser. Färdigbakad tårtbotten 3 delad (330g)
Frosen Chocolate, Orange and Nutella Cheesecake

Frosen Chocolate, Orange and Nutella Cheesecake

Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Skölj apelsinen väl och riv skalet. Garnera med apelsin som du skär i filébitar. Ingredienser8 st digestivekex3 dl grädde2 tsk vaniljsocker3 äggulor100 g philadelphiaost, naturell1½ dl socker3 äggvitor200 g Marabouapelsin krokant1 apelsin, skalet + saften1 apelsin för dekorationGör så härSmula 8 st kex och lägg det i botten på en form med löstagbar kant. 200 g Marabouapelsin krokant
Pannacotta kaka med körsbärs sirap

Pannacotta kaka med körsbärs sirap

Jo en vit kladdkaka med apelsin krokant i. )Pannacotta kaka med körsbärs sirap 2 ägg2 dl socker75 g smör1 msk vaniljsocker1,5 dl mjöl175-200 g Marabouapelsin krokantKnäck två ägg i en skål, tillsätt socker och rör om med bara en vanlig slev eller visp
Alla hjärtans dag kaka..........

Alla hjärtans dag kaka..........

Chokladen ovanpå är Marabouapelsin krisp choklad och sen jordgubbs strössel och något som är så otroligt fint
Choklad- och fruktkaka

Choklad- och fruktkaka

Marabou. Blanda hackad choklad, tropical trio, kryddor, rivet apelsinskal, vetemjöl och bakpulver. Rör ner blandningen i äggsme-ten tillsammans med pressad apelsinsaft
Fruktsallad med Dumlefluff

Fruktsallad med Dumlefluff

Har testat byta ut dumlen mot marabou choklad med mycket lyckat resultat. Dumlefluffen funkar fint som fyllning i tårtor, som muffinsfrosting men även att äta som den är till en fruktsallad etc… Gärna syrliga frukter som kiwi, apelsiner, mandariner…
Rischoklad med daim

Rischoklad med daim

Ta din favoritchoklad (gärna med apelsin, daim, schweizernöt eller annan) och smält över vattenbad, blanda med rispuffar och dutta upp och ställ kallt
Tjuvstarta julen (lussebullar)

Tjuvstarta julen (lussebullar)

Jag använde Marabou premium 70% med apelsin smak för både fyllning. Nya kommentarer. Marja Folcke. 28. september, 2014 | #
Dark Chocolate Truffle Cake

Dark Chocolate Truffle Cake

Värm försiktigt glykos, apelsinsaft, apelsinskal, vatten och florsocker tills sockret smält. Servera i tårtbitar med lättvispad grädde och eventuellt några apelsinklyftor
Minttryffel

Minttryffel

Börja med att finhacka chokladen. Koka upp grädden, inte mera, och låt svalna bara lite. Blanda i den hackade chokladen och rör tills den smält