Vispa grädden hårt och blanda den medturkiskyoghurt och florsocker. Ta upp den med hålslev och låt den ligga i en bunke medan lagen kokas ihop till sirapsliknande konsistens
Vispa grädden tjock och rör ner lemoncurd och turkiskyoghurt. Blanda strösockret med majsstärkelsen och vaniljsockret, och tillsätt blandningen, lite i taget, under vispning
Bottnarna dekoreras och fylls med en blandning av grädde, turkiskyoghurt och florsocker. Och man kan ju undra om det är ok att äta sju dagar gamla vitor men jag kan meddela att ligger de i en tät burk i kallaste delen av kylen så det gick faktiskt utmärkt
Efterrätten stod gästerna för och det blev marängtårtamed jordgubbar och dajm, så gott. Jag gör gärna min coleslaw lite extra krämig med mycket turkiskyoghurt och lite mindre majonnäs
Bre över de kala marängbottnarna och toppa med hackad daim och hallon eller vadsomhelst. När jag var liten gjorde vi en gång en super enkel daimtårta med bara 3 ingredienser. 1dl turkiskyoghurt. 1dl turkiskyoghurt
Garnera med hackad choklad. Blanda apelsinskal och -bitar, yoghurt och florsocker. Skala apelsinen med en kniv och skär fruktköttet i bitar, ca 2x2 cm. 4 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Vispa äggvitorna med en elvisp. Tillsätt yoghurt matskedsvis. Bre på choklad- och yoghurtfyllningen. 1 1/2 dl turkiskyoghurt. Smörj och bröa en springform (24 cm i diameter, för 8 port) med kokosflingor
Garnera med hackad choklad. Blanda apelsinskal och -bitar, yoghurt och florsocker. Skala apelsinen med en kniv och skär fruktköttet i bitar, ca 2x2 cm. 4 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt