Marängtårta mango recept

Marängtårta med passionscurd | Recept ICA.se

Marängtårta med passionscurd | Recept ICA.se

8 bitar Passionscurd 2 msk finrivet citronskal 1 dl färskpressad citronjuice 1 dl urgröpta passionsfruktskärnor 2 ägg 1 äggula 1 dl strösocker 50 g rumsvarmt osaltat smör Grädde 3 dl vispgrädde Maräng 3 färdiga marängbottnar Till garnering ca 125 g tärnad mango färsk mynta Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
MARÄNGTÅRTA MED PASSIONFRUKTSCURD

MARÄNGTÅRTA MED PASSIONFRUKTSCURD

Toppa med mango och kiwi. Tårta och topping4 dl vispgrädde3 marängbottnarMango och kiwi-bitar till topping Vispa grädden
Recept på Marängtårta

Recept på Marängtårta

Jag fyllde den med Ekströms mango och passionsfruktsmousse som man köpa i matbutikerna. Jag har fått önskemål om att dela med mig av receptet på en marängtårtan som jag gjorde att tag sedan
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Maffig marängtårta med lemon curd och saltlakrits. Mango chutneyfilé med couscous. mango chutney. mango chutney
Pavlova

Pavlova

En frasig marängtårta med ett segt inre och ett hål fylld med grädde och färska bär. Det är även vanlig att man fyller tårtan med någon god curd såsom lemon eller passionsfrukt, toppar med vispad grädde och avslutar med lite skivad frukt som kiwi och mango
Testpanelen - här har ni receptet

Testpanelen - här har ni receptet

Så jag gjorde helt enkelt en slags marängtårta, tårta på mitt vis. Jag tog mango, melon, passionsfrukt och physalis
Tropisk marängtårta

Tropisk marängtårta

Det här är en tårta som blev mycket uppskattad, är lätt att göra och praktiskt nog görs på fryst mango och passionsfrukt

Påskhelgen

På Påskafton dukades det upp en stor buffé med Påskmat som avslutades med Marängtårta med lemoncurd,passionsfrukt,grädde,bär o pistagenötter

Marängtårta med drottningparfait

t ex mango. Sätt ugnen på 100° och varmluft. Vispa äggvitorna till hårt skum. Häll i sockret litet i taget och vispa till en fast maräng

5-minuters marängtårta

mango m. Lägg en marängbotten på ett uppläggningsfat. Vispa grädden. Bred ut smaksatt yougurt på marängbotten, på med hältfen av grädden som du breder ut, och sist de frysta eller färska bären (jordgubb, hallon, blåbär efter egen smak)