några droppar ättika. Hemmagjord marängbotten är inte alls särskilt svårt att göra och smaken är flera mil ifrån den där knastriga varianten man köper i butik
Vispa äggvitorna, halva sockermängden och ättikan till ett fast skum. Strila försiktigt i resten av sockret tillsammans med vaniljsockret och vispa ytterligare i några minuter
Bre på krämen på marängbotten. Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. 4 äggvitor (vispas till hårt skum + 1 tsk ättika). 1 tsk ättika
När marängbotten är klar och svalnat, skär försiktigt med kniv i mitten så du får två bottnar. När äggvitorna börjar bli tjocka tillsätt lite socker åt gången och sedan ättika eller citronjuice och salt
Lägg en marängbotten på ett fat. När marängen börjar bli vit och fluffig tillsätter du ättikan och fortsätter vispa på hög effekt tills marrängen är fast och du kan vända upp och ner på bunken utan att marängen rör sig
Marängbotten. Vispa äggvitor med ättika tills de blir pösiga. Gör marängbotten först. Marängbotten. 4 droppar ättika 12%. 4 äggvitor 4 droppar ättika 12%
Gör den marängbotten som ska vara överst tjockare, använd gärna skedar och klicka ut marängen. Addera ättikan och maizenamjölet och vispa ytterligare några sekunder
Marängbotten. Blanda vatten, socker och ättika tills sockret lösts upp. Om en vecka firar vi midsommar. Har du börjat planera vad för gott du ska bjuda på, eller ta med på knytisen
Botten rådde dock delade meningar om och jag tror att jag gör en marängbotten nästa gång och så får jag användning för en del av alla äggvitor som blev över
Hemmagjord marängbotten, med mammas helt vansinnigt goda smörkräm till. några droppar ättika. Droppa i lite ättika (ett kryddmått på sin höjd) och en nypa salt och vispa hårt tills äggen är kritvita och man kan vända bunken upp och ned utan att smeten rör sig