Igår bakade jag dessa goda och saftiga kardemumma cupcakes, fyllda med en syrlig rabarbercurd toppade med färska skivade jordgubbar och en fluffig maräng
Syrliga Citron Cupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurd och toppade med en len citronfrosting och maränger
Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av
Marängglasyr. Rör till sockerkristallerna här smält och vispa sedan hårt till en fluffig maräng. Ta bort marängen från vattenbadet och fortsätt vispa till en ordentlig maräng och tills den svalnat
Italiensk Maräng. Den amerikanska traditionen Smore's är alltid en höjdare,så jag provade att göra det som Cupcakes och detta blev en otrolig kombination
Till det gjorde jag en hallonmarängsmörkräm som frosting. Det är mycket att stå med vid ett så stort kalas så jag fick frågan om jag kunde hjälpa till och göra ”lite” cupcakes
Kakor och cupcakes . Här är det just vitorna som gäller och är ni en marängälskare som mig så ska ni testa dessa, de har en god vaniljsmak och är härligt krispiga
Häll i lite i taget av den varma sockerlagen i marängen under konstant vispning - detta moment bör ta ca 10 min( för att vara 100% säker på att frostingen ska bli som det är meningen att den ska, vispa gärna lite längre. Vispa tills marängen är kall och har bildat hårda toppar, det tar ca 8-10 min (vill du använda karamellfärg så tillsätt några droppar samtidigt som du vispar frostingen kall)