Tipsar även om gårdagens goda mellis scones med ägg. Scones. 2 dl färskpressad apelsinjuice 1 dl fryst mango i bitar 1/2 cm ingefära (skalad) Gör så här. 1 dl fryst mango i bitar
Marmeladen/sylten är mums även till ursvenska pannkakor, scones, eller varför inte glass. Mango är min favoritfrukt och starkt förknippad med min uppväxt i Kongo, där träden dignade av frukt, och det bara var att sätta tänderna i en mogen, gulgrönorangespräcklig frukt och äta så saften rann om hakan
choklad, tomat, ingefära, gröna blad, mango, päron, citrus, te, kokos, kardemumma. Men eftersom jag sitter här vid köksbordet en lördagsmorgon som denna och pöser mätt efter en sconesfrukost, delar jag med mig igen
Kyckling tikka med sin speciella röda färg, en söt och mild räkcurry med smak av mango och kokosmjölk, en syrlig biff dopiaza med mycket lök och en kyckling jalfrezi med paprika, som trots chilin inte var brännande stark
Till det en yuzu dressing, quinoa tricolore, mango och avokado. Vill ni testa yuzu så rekommenderar jag förutom den här dressingen till lax, Strawberry yuzu sour , vit chokladmousse med jordgubbar och yuzu curd och yuzu curd som är helt gudomlig till scones