Riv mandelmassan direkt över äpplena. Flytta över knytena med en stekspade till assietter och servera dem nygräddade med punschgrädde eller vaniljglass
Riv mandelmassan på rivjärn eller finfördela den i matberedaren. Droppa punsch över kakorna. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med vinbär 200 g mandelmassa. 2 msk punsch
Riv mandelmassan grovt. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om. Receptet är från Buffé men vi serverade den med punschmarinerade hallon och blåbär istället
Rör ihop saffranssockret med mandelmassan och smöret. 1 påse saffran1,5 msk socker150 g mandelmassa, riven100 g mjukt smörSmula jästen och rör ut den med en del av mjölken. Arrakspraliner1 tsk arrak, eller 1 msk punsch200 g mandelmassa150 g mörk choklad15 hasselnötter eller valnötterKnåda in arrak eller punsch i mandelmassan, ev i matberedare. 150 g mandelmassa. 1 msk punsch. 200 g mandelmassa
Riv mandelmassan grovt och rör samman den med matfett och socker till en smidig smet. Stick hål här och var i kakan med en provsticka och dränk in den med punsch