Mandelmassa punsch recept

Påsktårta med punsch

Påsktårta med punsch

Finfördela mandelmassan i matberedare eller riv den grovt. Tillsätt punschen. mandelmassa. punsch. Sätt ugnen på 200 C
Dammsugare

Dammsugare

Rör i smör och riven mandelmassa. Smula sönder sockerkakan och fukta den med punsch. 2 msk punsch. 50 g mandelmassa
Dammsugare

Dammsugare

Riv sockerkaka och mandelmassa grovt på rivjärn och rör ihop med rumsvarmt smör, kakao och punsch. 50 g mandelmassa. 2 msk punsch
Mandelpaj med vit choklad och bär

Mandelpaj med vit choklad och bär

Blanda mandelmassa och smör till en jämn smet. punsch. mandelmassa. Mazarinmassa1. 2. Tillsätt äggen pö om pö. Blanda väl
Punschtårta med smak av apelsiner

Punschtårta med smak av apelsiner

Kavla mandelmassan på florsocker. Lägg första skivan på en serveringsfat och droppa över en tredjedel av punschblandningen
Punschkaka

Punschkaka

Riv mandelmassan grovt och blanda i matberedare eller med elvisp med äggen. Ta ur och låt svalna några minuter, droppa sedan över punschen
Magdalenas punschbakelse

Magdalenas punschbakelse

Riv mandelmassan på rivjärn eller finfördela den i matberedaren. Droppa punsch över kakorna. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med vinbär 200 g mandelmassa. 2 msk punsch
Punchpraliner

Punchpraliner

Knåda in punschen i mandelmassan. Ta en hasselnöt och klä den med mandelmassa. Smaka av så att du får den punschsmak som passar dig
Semlor

Semlor

Jag blandar mandelmassa, grädde, ett par teskedar flaggad mandel för lite tuggmotstånd och ett stänk rom, cognac eller punsch för det där lilla extra
Konditorns gröna favorit

Konditorns gröna favorit

Riv mandelmassan grovt och lägg i matberedare tillsammans med smör, socker, kakao, havregryn och vaniljsocker
Punschparfait med mandeltäcke och marinerade bär

Punschparfait med mandeltäcke och marinerade bär

Riv mandelmassan grovt. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om. Receptet är från Buffé men vi serverade den med punschmarinerade hallon och blåbär istället
Knyten med saffransgömma, praliner och rosa fudge

Knyten med saffransgömma, praliner och rosa fudge

Rör ihop saffranssockret med mandelmassan och smöret. 1 påse saffran1,5 msk socker150 g mandelmassa, riven100 g mjukt smörSmula jästen och rör ut den med en del av mjölken. Arrakspraliner1 tsk arrak, eller 1 msk punsch200 g mandelmassa150 g mörk choklad15 hasselnötter eller valnötterKnåda in arrak eller punsch i mandelmassan, ev i matberedare. 150 g mandelmassa. 1 msk punsch. 200 g mandelmassa
Mandel- och hallonhjärta

Mandel- och hallonhjärta

Riv mandelmassan grovt och rör samman den med matfett och socker till en smidig smet. Stick hål här och var i kakan med en provsticka och dränk in den med punsch