Ett lager med grädde samt därefter riven mandelmassa. Jag gjorde den lite annorlunda än sist, godare om ni frågar mig, och lite enklare för jag hoppade över momentet med bananer och gelé ovanpå tårtan, så någon riktig Bananza är det väl egentligen inte, inte utseendemässigt i varje fall
Vispa äggvitorna lätt och riv mandelmassan grovt. Gelé. Koka upp saft och gelésocker i en kastrull och koka livligt i 30 sekunder. 400 g mandelmassa. 2 dl gelésocker Multi
Riv mandelmassan med ett rivjärn och blanda den med ägg och potatismjöl till en jämn smet. Ta ut kakan medans den fortfarande är lös, (vobblig, som jello eller gelé) i mitten
En tårta på botten av mandelmassa en chokladnougat och ett täcke med körsbärsgelé. Med en botten på mandelmassa och en nougattryffel därpå är det som en enda stor påskpralin
nu så skriver hon där att man ska blanda mandelmassan med vatten. Gelé. Riv mandelmassan och rör ut den med vattnet / flädersaften till en jämn och ganska tjock smet
Smält choklad och nougat tillsammans och häll den sedan över mandelmassan. Därefter häller du hallongelén ovanpå nougaten, var uppmärksam på att gelén inte är för varm, då smälter den nougaten
Vid första försöket lät jag sifonen stå för länge, vilket gjorde att innehållet blev till gelé. Blanda mjöl, havregryn, socker, kardemumma, vaniljsocker, mandelmassa och salt
Blanda mandelmassan med äggen och smöret, rör till en jämn smet och häll den i formen. Den måste stå kallt för att ”sätta sig” ordentligt om frysta blåbär och gelé används