Häll över mandelbotten och låt svalna. Doften av ingefära, kanel, kryddnejlika och kardemumma är så underbara juldofter och det käns rent himmelskt när doften av det sprider sig i köket
I tidningen finns recept och tips på en tårta där man blandar fluff, vispad grädde och jordgubbar på en mandelbotten som ska stå i frysen innan servering
Jag skickade in en ljuvlig halloncheesecake med knaprig mandelbotten, receptet kan ni läsa här. Tillsammans bakade vi en grymt god och höstinspirerad krämig cheesecake med smak av mandel, äpple och kanel, toppat med en ljuvlig kolasås
Seg mandelbotten, krämig chokladfyllning, syrliga sommarbär. 1 tsk kanel. Gröp ur avokadon och mixa med kokosgrädde, 3 mjuka dadlar, lite havssalt, den andra skeden kakao och kanel till en jämn kräm
Jag tillagade mandelbotten lite grann i en stekpanna för att ge den smak. ½ tsk kanel. 5 dl mandelmjöl 100 g smör ½ tsk kanel ½ tsk kardemumma 1 msk stevia strö För fyllningen
Mandelbotten. Pudra dem med kanel och florsocker när de börjar mjukna. Kanel. Grädda mandelbotten i 175 gr varm ugn i 25 min, men passa noga så att den inte blir torr