Majsmjöl tacopaj recept

Vegetarisk tacopaj med botten gjord på majsmjöl

Vegetarisk tacopaj med botten gjord på majsmjöl

Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Tacopaj

Tacopaj

mandelmjöl (majsmjöl eller vetemjöl) · några. Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna
Tacopaj

Tacopaj

Jag antar att man egentligen borde ha majsmjöl i botten så att den blir som en slags bakad jätte- taco
Vegan – tacopaj – glutenfritt

Vegan – tacopaj – glutenfritt

Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj. Nåväl – tacopaj med glutenfri deg – såklart
Glutenfri pajdeg

Glutenfri pajdeg

Blanda majsmjöl, maizena, fiberhusk och salt. Jag provade att göra den till en tacopaj och det funkade jättebra

Rumpkullans tacopaj

2 dl majsmjöl. Pajskalet. Blanda mjölerna med smöret, gärna i matberedare. När det blivit smuligt häller man i vattnet och bearbetar tills det blivit en kladdig deg

Tacopaj på kikärtsbotten

- 2 msk majsmjöl + 1tsk husk. 1. Mixa kikärtor i matberedare, lägg i ägg efter ett tag, sedan mjöl och krydda

Tacopaj

- 2 msk majsmjöl + 1tsk husk. 2 msk majsmjöl +. - 2 burkar kikätor. - 2 ägg. - 2mått salt + lite vitpeppar. - 1 lök

Tacopaj på kikärtsbotten

- 2 msk majsmjöl + 1tsk husk. 1. Mixa kikärtor i matberedare, lägg i ägg efter ett tag, sedan mjöl och krydda