Ingredienser fyllningsoyafärslökmorotvattenspiskumminpaprikapulvervitlöktomatpurésaltpepparost till garneringSkär små flagor av moroten (skär i mitten, lägg platta sidan ner, skiva tunt på längden, skär i önskade bitar)
I stället för att pytsa ut den i små formar har jag bakat den i en vanlig rund springform. 2½ dl majsmjöl2½ dl ljust bovetemjöl1 msk mald psyllium eller husk1 msk bakpulver1 tsk salt1 tsk oregano1 tsk timjanca 80 g späd salladslökca 80 g spenat - färsk eller fryst100 g getost eller fårostca 75 g lufttorkad skinka ca 60 g soltorkade körsbärstomater3 ägg1 dl yoghurt 1 dl vattenca 3/4 dl av den smakrika oljan från de soltorkade tomaternaBörja med att skiva salladslöken, och fräsa den lätt med spenaten i lite olivolja. 2½ dl majsmjöl
Forma degen till små ovaler. Blanda majsmjöl, kokosmjölk och anis i en skål, tillsätt buljongvattnet från kastrullen och knåda till en slät ganska lös deg, smaka av med salt och peppar
Det blev lite av en variant på 3 små rätter i Söndags. 4msk Rapsolja2st Vitlöksklyftor½- av Scampin3msk Rapsolja4msk Röd curry4st Vårlökar2dl Gul Squach1dl Gul paprika3dl Kokosmjölk2msk Maizena majsmjöl, utrört i lite kokosmjölkFärsk koriander Friterad banan. Häll över cocosmjölken, låt småuttra i ca 20min
Dessa bröd görs små och tunna och skall gå att äta i två-tre tuggor. 2 dl Majsmjöl (+lite vid kavling). Kavla ut till små (c 10 st) runda bröd. Pulled pork, pico di galo, chipotelmajonäs, rödlök, lime 2 dl Majsmjöl (+lite vid kavling)
8 st små. ca 1 msk majsmjöl. 8 st små. ca 1 msk majsmjöl. Ett eget ihopkok på SUPERGODA plättar. Syftet var att göra äggfria bananplättar eftersom Tyra är allergisk
1 stor sötpotatis eller 2 små. 3 msk majsmjöl + extra att vända burgarna i. 1 stor sötpotatis eller 2 små 1 burk stora vita bönor (400 g). 3 msk majsmjöl + extra att vända burgarna i