Till det här receptet har jag använt frysta majskolvar, det går givetvis även använda färska. Bryn smöret i en stekpanna och lägg sedan i majskolvarna försiktigt och stek några minuter runt om, tillsätt sedan alla kryddor och stek vidare ca en minut
Finhacka tomat, örter, chili och vitlök. 2 förkokta majskolvar. När 15 minuter återstår av tiden, ta ut plåten och lägg på delade majskolvar och ev potatis. 2 förkokta majskolvar
Lägg tillbaka potatisen på plåten tillsammans med majskolvarna delade i ca 5 centimeter långa bitar. Tillaga kycklingen tillsammans med böngrytan i ugnen
Jag hade förberett sweet chili- och honungsglaserade tjocka revben och till dem min galet krämiga potatisgratäng, grillade majskolvar och en krispig sallad
majskolvar. ) Tillsätt örterna och olivoljan. Skär majskolvarna i 4 bitar. Vispad crème fraiche smaksatt med örter Vispa crème fraichen med elvisp (detta funkar endast med den på 34%
Bäst just nu är bland annat maffiga fiskspett med grönsaker, salt halloumi, smördränkta majskolvar & foliepaket fullproppade med lök+olivolja+salt+peppar