2 dl grekisk yoghurt. Sätt ugnen på 220 grader. Blanda samtliga ingredienser i en bunke (nej, ni behöver inte göra det i en särskild ordning utan se bara till att smeten blir jämn och klump fri)
3 msk matlagningsyoghurt alt. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ev. kan du tillsätta annan fyllning efter smak t ex skinka, annan ost, oliver, paprika, torkad frukt, nötter
Till detta serverades gott, glutenfritt majsbröd. Majsbröd. Majsbröd. 2,5 dl turkisk yoghurt. Jästen ska röras ut i 37-gradig mjölk, ner med yoghurten. 2,5 dl turkisk yoghurt
Om du varit på en reklambyråfest i The Big Apple så vet du att det serveras hinkvis med guacamole som gärna äts skedvis med lite majschips eller friterat majsbröd
Vispa ihop ägg, yoghurt och persilja i en bunke. Tillsätt yoghurtkrämen till den jästa degen lite i taget och arbete degen med elvispens degkrokar cirka fem minuter