Medmörk choklad och Japp. Garnera medhallon eller riven choklad. Hallon eller riven choklad. mousse. Dekorera medhallon el riven choklad precis innan servering
Det här gör man för att få en slät och fin mousse men det går utan också, men då bör man skära runt kanten med en kniv innan man lossar kanten på formen på den sedan färdiga tårtan
Jag garnerade med glasyr & hallon, och dom som inte går på lchf åt det tillsammans med vaniljglass. Jag köpte hem mörk choklad med mintsmak, men när jag kom hem så såg jag att den innehöll mandel…(som mina systrar inte tål…) Så jag använde mörk choklad utan smak
Gör sedan likadant med resten av den mörka smeten och släta sedan försiktigt till ytan. Vänd ner den mörka chokladen i resten av smeten och rör så den blir slät
Toppa med grädde, hallon och krossad daim. 185 g mörk eller ljus choklad. Fördela moussen i 4 st glas och ställ in i kylen i ca 1 timme. 185 g mörk eller ljus choklad
Toppa moussernamed marinerade hallon och chokladcrumble. Limemarinerade hallon och chokladcrumble kan man ta till om man har tid och lust, själv tycker jag moussen är så god att jag föredrar den utan tillbehören
Smält den mörka chokladen och ringla den över. Fyll på med chokladkrämen. Några hallon. Lägg hallon i botten på 6 glas. Garnera med passionsfrukt 3 dl vispgrädde. 250 g hallon. 50 g mörk choklad