Fick inspo från restaurangen jag käkade lunch på häromdag då en annan beställde panerad fetaost. När det gäller fetaosten som egentligen var det enda trixiga i denna rätten så var det fyra steg, precis som när du panerar vad som helst
Denna lunch består av ugnsbakad sötpotatis, en avokado, ärtskott, tunt skivade polkabetor och rödlök som fått ligga en liten stund i vit balsamvinäger, rödbetsgroddar, torrostade pumpakärnor och en fetaostkräm med basilika
När den nästan är klar så slänger du i valfri ingredienser (fetaost, oliver, soltorkadetomater, skinka) på ena halvan av omeletten, vik dubbel och servera
x Salladomelett med fetaost, vita bönor, tonfisk, tomat och sallad. Salladomelett gör du genom att blanda i hackade salladsblad i omelettsmeten och sen kan man även ha i lite smulad fetaost i som jag hade
Salladen var lite annorlunda, oftast får man tärnad fetaost men här hade de mosat osten och blandat med något typ créme fraiche och œklickat ut röran över salladen
Jättegott med massor av fetaost, solrosfrön, olja, oliver och allt möjligt annat. Igår besökte jag Vasa och uppsökte där ett café där, för det första, en vän jobbar och, för det andra, de har så goda sallader