lufttorkad eller något annat tillbehör, bönor kanske. Servera medskinka och oliver. Fyll på med riset i pannan och låt löken och riset fräsa tillsammans ett tag
Därför är gnocchin veganvänlig också, förutsatt att man inte serverar dem med just lufttorkadskinka som i det här receptet förstås, samt att man steker dem och tillbehören i olja istället för smör
)Fredagsmaten bestod av en supersmarrig sallad med tomat, paprika, avokado, sojabönor och oliver och till det blev det lite salami, lufttorkadskinka och kex och ost
Fyll med kallrökt eller lufttorkadskinka - kallrökt ger mer smak men konsistensen är densamma. Servera med dina favorittillbehör som t ex nån form av potatis och sås
Går bra med vilket tillbehör som helst, vi hade ris och grönsaker. -) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost
Garnera med lite sallad och (lufttorkad) skinka så har du en god lunch att bjuda på. Medan ni läser receptet och funderar på när ni ska äta det, så forsätter jag redigera bilder från i går
Nu är det ju inte alla som gillar smaken av tryffel, men då löser man det på enklaste viss genom att lägga på vanlig salami istället - eller varför inte lufttorkadskinka
skivor parmaskinka (eller vanlig rökt skinka - lufttorkad eller inte). Som här där biffarna har en Saltimbocca-inspirerad fyllning medskinka och salvia
lufttorkadskinka gjorde jag en italiensk lchf-paj eller omelett om ni hellre vill det. Se'n är det bara att hålla tummarna för att solen vill vara med också