Till efterrätt gjorde jag en enkel chokladpudding. Man kan vara ute utan att drabbas av värmeslag, plocka svamp och bär, sedan mysa med tända ljus och te när höstkylan kommer
Välj själv om du vill ha ljus eller mörk choklad i din pudding, gott vilket som. Idag tänkte jag att jag skulle tipsa er om en god chokladpudding som du gör själv från grunden
Rör om på medelvärme tills blandningen kokat upp, tjocknat och blivit ljust karamellfärgad. Den är helt i min smak och skulle kunna platsa på min shamelist på saker jag älskar att vräka i mig, tillsammans med t ex "Mulvadsgömma" (chokladpudding med bananer i och vispgrädde till) och Marängsviss
Paris, the Capital of fashion, ljusets stad, romantikens högkvarter – och matens Mecka. Å ena sidan har vi croissanter, baguetter, söta små yoghurtar, chokladpuddingar, chokladbröd och ost – med andra ord, kost som kan få magen att stå still på vem som helst