Då börjar även denna helg ta slut fast den redan börjat. Idag har jag varit effektiv och hunnit med 2 promenader, födelsedagskalas och frukost/brunch med en vän
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Solros och linfröbröd. Enkelt bröd som dessutom är mjölkfritt. Bröd. 1 pkt jäst 5 dl vatten 2 msk olja 2 msk honung ½ dl solroskärnor 3 msk krossat linfrö ca 1,4 liter vetemjöl eller siktat dinkelmjöl 2 tsk salt
Nu är mitt sockersug värre än vanligt, för det blev ju inte mindre under påsken. Så nu ska jag dra ner på kolhydraterna igen och på så sätt bli av med detta jobbiga sug efter sött
4 skivor osötat rågbröd (jag använde Kung Markattas linfröbröd). Jag hade tänkt lägga ut detta inlägg i helgen, men fredagens otäcka händelser fick mig ur balans och jag var tvungen att lägga sociala media åt sidan lite för att försöka "hitta tillbaka"