(½ msk Limoncello + ½ msk vatten). Det är samma botten som min tidigare pannacottatårta med hjortron, men den här gången med en chokladsmörkräm, citroncurdsgrädde och färska hallon
Servera gärna med färska bär, t ex hallon eller jordgubbar som är gott till. Hur jag gjorde då minns jag inte riktigt, men jag vet att jag gjorde den på Limoncello
Ett litet glas med äkta italiensk limoncello passar ju perfekt till denna dessert. Detta receptet är med nutella och hallon, men testa också med olika frukter som mango, jordgubbar eller som jag ska testa nästa gång, med rivet skal av lime och lite limejuice som jag smaksätter smeten med
Därför blev vi smått överlyckliga när vi hittade ett tips på en marängsviss med limoncello, så in i vassen gott och så snabb att fixa till att den står på bordet innan dina gäster har hunnit säga Ciao
Sommarbål, 2 l1,5 l Schweppes caribez4 dl äppelvodka1 dl Limoncello (likör)2 lime, klyftadejordgubbarmyntaisBlanda vodka och Limoncello i en karaff. 5 gelatinblad1 vaniljstång1 ½ dl vatten1 dl strösocker100 g färska vinbär200 g färska hallon4 dl vispgräddeGarnering
Mary kallar sin dessert för limoncellotiramisu, men jag kallar min för en trifle. För visst passar den som en nyårsdessert också, byt ut jordgubbarna mot blåbär eller hallon till exempel