1 dl kakao350 g digestivekex100 g smält smörMixa till grynig massa och tryck ut i springform. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Ringla över Limoncello och garnera med citronzest. 20 min 8 person(er) 10 savordikex 3 passionsfrukter 2 citroner, rivet skal och pressad saft, (ca 1 dl) 1 vaniljstång 2 1/2 dl mellangrädde 3 äggulor 1 1/2 dl florsocker 250 g mascarponeost Garnering4 passionsfrukter 1 tsk limoncello/portion citronzest Tillagning 1. 1 dl kakao350 g digestivekex100 g smält smörMixa till grynig massa och tryck ut i springform. Vit chokladmousse med passion6 portioner3 dl grädde80 g vit choklad2 äggev Limoncello3 passionsfrukterVispa grädden