Mät upp päronlikör och limejuice samt slå i dessa. 2 cl limejuice. 11-3 klyftor lime till garneringSkölj lime och dela den. Pressa ur 2 cl limesaft. Skär ut så du har 1-3 klyftor lime till drinken. Garnera med 1-3 klyftor lime
Vi klarade det riktigt bra både jag och Lennart, vi blev knappt andfådda. Den här gången blev det svarta vinbär från frysen, coconut butter från Renée Voltaire och lime som fick ge smak åt gelén
I Lennarts lilla kök på Kungsholmen blir det mest enkel matlagning, här ett exempel på en sån rätt. Krydda fiskbitarna med salt, chili och lime och låt marinera medan du förbereder grytan
Ska se om jag klarar att laga efter recepten hela veckan…… Ikväll blir det Lennart som får laga till fiskrätten, eftersom jag ska på ett möte efter jobbet
Här nedan några bilder från en av de utflykter jag och Lennart gjorde när han var på besök, vi stod oss länge efter en så här lunch så det blev fina turer runt Storsjöbygden
Tror att det skall bli en liten Lennart när jag väntar på maten. Dela limen i två delar. Lennarts polare Ragnar föredrar Abslut Kurant i drinken i stället för päronlikör, och Nisse vill ha Absolut Mandarin, medan Pekka naturligtvis väljer Finlandia Cranberry
Både jag och Lennart märkte att vi fick mer energi av att blanda in lite extra frukt i den dagliga maten, i olika sallader eller som en kvällsrätt, något vi fortsatt med sen dess
Bakom Lagott chocolat står konditorn Lennart Landh, en man som inte bara är känd för sina vackra och välsmakande bakverk, utan också är en av Sveriges, ja kanske världens, främsta isskulptörer