American apple pie med vaniljkräm. Äppelpaj är nog min favoritpaj och den här gången provade jag att göra en amerikansk äppelpaj med gallerlock och serverade den med en slags vaniljgrädde till som blev väldigt god
Bulldegen var Leilas, och jag gillar den även om den kanske smakar lite väl mycket smör. Speciellt på helt vanliga kanelbullar utan en massa vaniljkräm, eller mandelmassa eller nyttigheter som substitutfyllning
Vi körde på Leilas recept i båda fallen, så det här är alltså ännu ett Leila-recept. Riktigt krämiga och det gör faktiskt ingenting att man inte har kokat ihop sin egen vaniljkräm, de blev toppen i alla fall
Den lilla klicken av vaniljkräm som jag hade i hälften av bullarna av den anledningen att W ville att jag skulle baka vaniljbullar medans M önskade vanliga kanelbullar var pricken över i
vaniljkräm. Vaniljkräm. Nu har du färdig tårtbotten och färdig vaniljkräm. Häll upp en fjärdedel av vaniljkrämen i en separat skål och vispa den något fluffig
mandelmassa eller vaniljkräm. vaniljkräm) och spritsa på grädde. mandelmassa eller vaniljkräm. ca 3 dl glutenfri mjölmix( jag använde mig av Leilas blåa). ca 3 dl glutenfri mjölmix( jag använde mig av Leilas blåa)
Mazarinkaka från Leilas "A piece of cake" är enklast möjliga och löjligt god. Igår fick jag massor med smultron av min snälla mamma, så idag blev det en Mazarinkaka med vaniljkräm och smultron
Det är klassisk prinsesstårta med vaniljkräm, sylt och grädde. Jag brukar fuska ibland och använda färdig vaniljkräm men till denna tårtan gjorde jag min egen och receptet kommer från Leila bakar