Hacka eller klipp dillen men spara lite till garnering. Klipp över mer dill och sätt en klyfta limefrukt på kanten av glaset 200 g Kallrökt lax i skivor. 1 kruka dill. 200 g Kallrökt lax i skivor 1 kruka dill 2 st ägg, hårdkokta 1 st rödlök 3-4 dl gräddfil 1 burk ishavs- eller stenbitsrom (80 g) 2 st limefrukter Citronpeppar, efter smak Chiliflakes, efter smak Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak
150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Skär laxen i små, små bitar och blanda med finhackat ägg och dill. Rör ner lax och ägg och dill. Fördela i brödkorgarna och garnera med rom, citron och dillkvist
Skär laxen i mindre bitar och blanda ner i kastrullen, rör även ner den hackade dillen och krydda med vitpeppar värm därefter upp allt igen utan att koka
Måste tipsa om en underbart god laxröra jag gjorde häromdagen på lax vi hade kvar sen nyår. 0,5 dl dill fryst eller färsk. 0,5dl dill. 0,5 dl dill fryst eller färsk. 0,5dl dill
På nyårsafton provades en ny röra - en fransk laxröra. Fransk laxröra. 0,5 dl dill, hackad. 0,5 dl dill. Jag har en viss förkärlek till enkla, smakrika röror som aptitretare före en middag, eller som tilltugg vid festliga tillfällen